Gå direkt till huvudinnehåll

Värmebudgeten är här – boka genomgång med oss

Så här års arbetar många med nästa års budget. För att underlätta ditt budgetarbete har vi tagit fram 2022 års budget för värmen ni streamar från oss. I år är den helt digital och om du vill kan vi gå igenom den tillsammans i ett distansmöte.

Den bästa kostnadsuppskattningen och tips på hur du sänker er energianvändning

Med hjälp av värmebudgeten får du koll på era kostnader och kan snabbt och enkelt se om ni ökar eller minskar er energianvändning.
– I år ligger värmebudgeten på ditt norrenergikonto. Med det digitala formatet finns helt andra möjligheter till interaktivitet. Till exempel att växla mellan energianvändning och kostnad, få hjälp av faktarutor med mera, säger Daniel Nyqvist, tjänsteutvecklare på Norrenergi.

Automatisk uppföljning månad för månad

– I 2022 års budget får du också hjälp att följa upp din budget löpande. Varje månad summerar verktyget den verkliga kostnaden jämfört med vad som var beräknat. På så sätt får du en ständigt aktuell och uppdaterad prognos över er årskostnad. För att göra budgetarbetet så smidigt som möjligt går det också att snabbt exportera alla värden i budgeten, vilket gör det enklare att lägga in i era egna system, säger Daniel Nyqvist.

Gå igenom värmebudgeten med oss

Istället för att träffas fysiskt erbjuder vi våra företagskunder och bostadsföreningar kostnadsfria budgetgenomgångar på distans i Teams tillsammans med oss. Vi går igenom statistiken i er fastighets värmebudget och svarar på de frågor du har. Du får också hjälp att komma igång med nya kundportalen och lära dig mer om användbara funktioner i verktyget.

Så här bokar du budgetgenomgång på distans

Att boka ett digitalt möte är enkelt. Gå in här och välj en tid som passar dig under perioden 4–29 oktober. Du kan välja mellan tider dagtid och kvällstid. När du har bokat mötet får du inom kort en bekräftelse via e-post från den person som du ska träffa, tillsammans med länk till mötet. När det sedan är dags för mötet ansluter du genom att klicka på länken. Mötet genomförs via Teams och vi har avsatt 30 minuter för varje möte.

Varmt välkommen in att boka din tid!

Logga in och titta på värmebudgeten

Värmebudgeten hittar du genom att logga in på kundportalen. Det är enkelt gjort med hjälp av ditt mobila bank-id, eller så hjälper vi dig gärna!

Om du har några frågor eller funderingar så tveka inte att höra av dig till oss på kontakt@norrenergi.se eller telefon 08-475 04 40 så hjälper vi dig!

2021-09-08

 

Ta snabbvägen till maxad nytta med värmebudgeten


Ett snabbt sätt att maximera nyttan av den information du kan få via er värmebudget är att boka tid med en av våra energiexperter! Där går ni igenom budgeten steg för steg tillsammans. Du får också hjälp att komma igång med kundportalen.

Boka tid här
Du väljer själv en tid som passar dig under perioden 4–29 oktober, dag- eller kvällstid

En hjälp att ta vara på värmen 


Med hjälp av kundportalen kan ni använda er värme smartare. Med statistik och nyckeltal är målet att exempelvis göra det lättare att se och jämföra om olika åtgärder i fastigheten gett något resultat.

Här loggar du in
Läs mer i tidigare artikel

Man i grön skjorta samtalar med kvinna och pekar på en digital platta