Gå direkt till huvudinnehåll

Var med och påverka våra framtida energitjänster

På Norrenergi strävar vi efter att bli en ännu bättre energipartner och nu behöver vi hjälp av dig som är kund. För att kunna utveckla våra framtida energitjänster vill vi veta mer om vilka behov som kan finnas för just er fastighet. Som tack för hjälpen får du två biobiljetter.

Nu finns chansen för dig som sitter i styrelsen för en bostadsrättsförening, eller är fastighetsägare, att uttrycka dina önskemål och vara med och påverka innehållet i Norrenergis framtida tjänster.

Frågeställningarna kan exempelvis handla om energieffektivisering, hållbarhetsmål, effektstyrning med mera. Vi söker speciellt dig som inte har så stor kunskap om hur uppvärmningen fungerar utan bara vill att det ska fungera så smidigt och kostnadseffektivt som möjligt.

Vilka tjänster bör Norrenergi i framtiden erbjuda för att tillgodose de behov som din fastighet eller bostadsrättsförening har? Vi erbjuder två olika sätt att medverka i vår behovskartläggning.

  • Workshop den 1 juni kl. 15.30 - 18.30. Delta och inspireras tillsammans med andra kunder med liknande verksamhet i en workshop om cirka 3 timmar. (vi bjuder på mat)
  • Delta i cirka en timmes intervju, du väljer en tid som passar dig. Du medverkar genom att bli intervjuad digitalt av en projektledare från vår samarbetspartner på Consid. 

Projektet genomförs tillsammans med vår samarbetspartner Consid och du träffar givetvis även oss på Norrenergi på workshopen. Har du frågor om undersökningen är du välkommen att höra av dig till Johanna Hjalmarsson via e-post till johanna.hjalmarsson@consid.se

Alla som deltar får två biobiljetter var. Välkommen att göra din intresseanmälan här.

Så anmäler du dig


Välkommen med din anmälan här.