Gå direkt till huvudinnehåll

Stolt fortsatt samarbetspartner till AIK Basket

Norrenergi fortsätter samarbetet med den Solnabaserade basketklubben AIK Basket som en del i arbetet med att bidra till hållbarhet i våra ägarkommuner.

– Vi är jätteglada att fortsätta vårt samarbete med AIK Basket, som pågått i flera år. Vi ser verkligen fram emot att få fortsätta delta i klubbens verksamhet, och framför allt i deras viktiga arbete med att ge meningsfull sysselsättning åt barn och unga i våra ägarkommuner. För oss är det ännu ett viktigt sätt för oss vara med och skapa förutsättningar för en hållbar stadsutveckling, säger Maria Carvinge, marknadschef Norrenergi.

– Vi är väldigt glada att få fortsätta ha Norrenergi som samarbetspartner till oss på AIK Basket. En lokal partner som delar vår syn på vikten av att bidra till långsiktigt hållbara samhällen, säger Robert Jönsson, ordförande AIK Basket.

– Med streamad värme av återvunnen och förnybar energi ser vi till att AIK Baskets hallar är uppvärmda och att det finns varmvatten i duschen efter matchen. Som vi ser det är det sociala engagemanget en lika viktig byggsten som att uppvärmningen har låg klimatpåverkan i arbetet med att bygga hållbara städer. Så vi går in i vårt förnyade samarbete fulla av energi, avslutar Maria Carvinge.

(Publicerad 2021-09-30)