Gå direkt till huvudinnehåll

AIK Fotboll och Norrenergi i nytt samarbete

Vi är väldigt glada att kunna presentera vårt nya samarbete med AIK Fotboll. I sin verksamhet vill AIK Fotboll vara en klubb som engagerar och skapar samhörighet. Tillsammans tar vi båda avstamp i ambitionen att vilja vara en positiv kraft i samhället vi verkar i.

– Vi vet hur oerhört viktigt det är att känna tillhörighet när man växer upp och här kan ungdomsidrotten göra stor skillnad. Det känns roligt och meningsfullt att stötta ungdomsfotboll hos AIK och vi är stolta att leverera värme och kyla till Friends Arena som både är AIKs hemmaarena och Sveriges nationalarena, säger Maria Carvinge, marknadschef på Norrenergi.

Huvudpartner till Fair Play Corner

I det nya samarbetet blir Norrenergi bland annat huvudpartner till AIK Fotbolls Fair Play Corner. Fair Play Corner syftar till att informera och utbilda spelare, ledare, funktionärer, föräldrar och andra vuxna och barn kring frågor som ryms inom AIK Fotbolls gemensamma värdegrund, AIK Stilen

Aktiviteten Fair Play Corner är ett proaktivt och kontinuerligt arbete som AIK Fotboll genomför i samband med turneringar som de arrangerar. Med en gemensam mötesplats för deltagare och besökare är syftet med Fair Play Corner att främja en bättre och tryggare miljö för både barn och vuxna på plats under arrangemangen. Med Fair Play Corner vill AIK Fotboll verka för människors-lika-värde och för en fotbollsmiljö där spelare, ledare, funktionärer och besökare tillsammans gör skillnad.

Tillsammans bidrar vi till en positiv samhällsutveckling

För oss på Norrenergi är det viktigt att ta ett lokalt och socialt ansvar. I det ingår att behandla alla lika och ha ansvarsfulla relationer till medarbetare, samarbetspartners och andra i vår omvärld. Vi vill också vara en god kraft i samhället genom att stötta lokala föreningar.

På samma sätt vill AIK Fotboll vara en aktiv deltagare i att bygga ett samhälle där människor, oavsett vilka de är, får möjligheter att skapa nya kontaktytor, utvecklas som människor och med det bidra till en positiv samhällsutveckling. Och med sporten som grund skapas unika förutsättningar för möten mellan människor, en brygga till inkludering och känsla av ett sammanhang.

– Vi är enormt glada att kunna presentera Norrenergi som vår nya samarbetspartner. Det känns särskilt glädjande eftersom det är ett lokalt förankrat företag som bland annat värmer och svalkar spelare och besökare på Friends Arena under våra arrangemang, säger AIK Fotbolls kommersielle chef Stefan Jonasson.

AIK Fotboll ny samarbetspartner till Norrenergi.jpg

Se och hör AIK Fotbolls Stefan Jonasson och Håkan Strandlund samt Norrenergis Stefan Persson och Maria Carvinge om det nya samarbetsavtalet.

Publicerad 2019-04-24