Gå direkt till huvudinnehåll

Nyheter

Filtrera bland våra nyheter

Alltid tillgång till senaste energidata – håll utkik efter vår kommande tjänst

13 oktober 2021

Snart lanserar vi tjänsten Energidata API som ser till att ni alltid har tillgång till senaste energidata för er värme och kyla i ert energiuppföljningsystem.

Stolt fortsatt samarbetspartner till AIK Basket

30 september 2021

Vi fortsätter vårt samarbete med den Solnabaserade basketklubben AIK Basket som en del i arbetet med att bidra till hållbarhet i våra ägarkommuner.

Samma pris på kyla nästa år - budget på väg

29 september 2021

Priset på vår streamade kyla är oförändrat under 2022. För att underlätta för våra kunder har vi tagit fram en kylabudget för varje fastighet, som landar hos våra kunder nu i dagarna.

BANG är vår nya kommunikationsbyrå

22 september 2021

Nyligen gick vi i mål med vår upphandling för PR- och kommunikationstjänster. Efter utvärdering stod det klart att det är kommunikationsbyrån BANG som vunnit upphandlingen och som vi nu tecknat avtal med.

Värmebudgeten är här – boka genomgång med oss

8 september 2021

Så här års arbetar många med nästa års budget. För att underlätta ditt budgetarbete har vi tagit fram 2022 års budget för värmen ni streamar från oss. I år är den helt digital och om du vill kan vi gå igenom den tillsammans i ett distansmöte där vi går igenom er statistik tillsammans och ger dig svar på dina frågor.

Samma värmepriser nästa år

7 september 2021

Priset på vår streamade värme ligger kvar på oförändrad nivå 2022. I dagarna godkände också Prisdialogens styrelse vårt fortsatta medlemskap samt vår prisändringsmodell.