Gå direkt till huvudinnehåll

Nyheter

Filtrera bland våra nyheter

Varifrån kommer vårt biobränsle?

13 april 2021

Bra Miljöval-märkningen ställer höga krav på de träpellets vi använder. Till exempel måste råvaran till pelletsen komma från hållbara skogsbruk, FSC-certifierat skogsbruk (Forest Stewardship Council).

Lär dig mer om din värme med våra nya skyltar

30 mars 2021

För att fler ska få kunskap om oss och vår streamade värme och kyla har vi precis monterat upp skyltar runt om Solnaverket. Där kan du lära dig mer om värmen som värmer dina element och ditt duschvatten. Ta gärna en titt nästa gång du går förbi!

Earth hour – släck för vår enda planet

26 mars 2021

Precis som under tidigare år släcker vi belysningen på kylackumulatorn vid Huvudstabron på lördag kväll. Släck tillsammans med oss på Earth hour för vår enda planet.

Energibolag över hela landet börjar använda konceptet Streamad värme

24 mars 2021

Konceptet Streamad värme, som startade hos oss på Norrenergi, får nu spridning hos fjärrvärmebolag över hela landet.

Testa nya funktioner i kundportalen – få streamad film

23 mars 2021

Vill du vara med och påverka funktioner och verktyg i nya kundportalen? Häng med i vår testpanel och påverka vilken hjälp du som kund kan få i verktyget.

Ta hjälp när det är dags att energideklarera

10 mars 2021

Kravet på energideklaration kom för cirka tio år sedan. För många är det därför dags att deklarera igen. För att underlätta för dig som är kund hos oss har vi inlett ett samarbete med AFRY som utför energideklarationer som oberoende part.