X

Norrenergi huvudsponsor till AIKs Fair Play Corner

Fair Play Corner – samarbete för en bättre och tryggare fotbollsmiljö

I vårt samarbete med AIK Fotboll är Norrenergi bland annat huvudpartner till Fair Play Corner – en aktivitet som syftar till att främja en tryggare fotbollsmiljö för barn och vuxna på AIK Fotbolls turneringar.

Aktiviteten Fair Play Corner är ett proaktivt och kontinuerligt arbete som AIK Fotboll genomför i samband med turneringar som de arrangerar. Med en gemensam mötesplats för deltagare och besökare är syftet med Fair Play Corner att främja en bättre och tryggare miljö för både barn och vuxna på plats under arrangemangen.

Fair Play Corner.JPG

Med Fair Play Corner vill AIK Fotboll verka för människors-lika-värde och för en fotbollsmiljö där spelare, ledare, funktionärer och besökare tillsammans gör skillnad.

Fair Play Corner vill också informera och utbilda spelare, ledare, funktionärer, föräldrar och andra vuxna och barn kring frågor som ryms inom AIK Fotbolls gemensamma värdegrund, AIK Stilen.

 

Läs gärna mer om vårt samarbetsavtal med AIK Fotboll här.

 

AIK Fotboll ny samarbetspartner till Norrenergi.jpg

Här kan du se en film med AIK Fotbolls Stefan Jonasson och Håkan Strandlund samt Norrenergis Stefan Persson och Maria Carvinge om samarbetsavtalet när det slöts i april, 2019.