X

Tävla med oss!

Nu streamas vintersäsongen snart i ett element nära dig, men vad mer än vår strömmade värme gör dig varm i vinter? Var med och tävla om underhållning från någon av streamingtjänsterna Spotify, Netflix eller Viaplay i vår tävling på Facebook.

Tävlingsvillkor Facebooktävling 
”Vad mer än streamad värme gör dig varm?

Vi vill veta vad mer som gör dig varm i vinter? Din katt? En go kram? En kopp varm choklad? Du är med och tävlar genom att 
1) fota det som gör dig varm 
2) skriva en kort text där du berättar om det i bilden som gör dig varm 
3) lägga upp bilden tillsammans med texten som en kommentar på tävlingsinlägget på Norrenergis Facebook-sida. Det går bra att bidra med flera bilder om du vill! 
Tävlingen pågår från 14 oktober och avslutas söndagen den 3 november. Vinnarna presenteras den 8 november och kontaktas via Facebook.

  1. Genom att delta i tävlingen godkänner du tävlingsvillkoren nedan och samtycker till personuppgiftsbehandlingen.
  2. Tävlingen arrangeras av Norrenergi som också är personuppgiftsansvarig. Tävlingen är inte sponsrad, gjord i samarbete med, eller administrerad av Facebook. Den är inte heller sponsrad av annan part.
  3. Om vi upplever att ett inlägg är kränkande, stötande, hotfullt eller brottsligt förbehåller vi oss rätten att radera inlägget. Detta gäller även om information som är sekretessbelagd läggs ut, eller information som strider mot GDPR. Vi ber dig säkerställa att tredje parts personuppgifter (bild exempelvis) inte finns med i materialet som skickas till oss.
  4. Vinnarna utses av en jury från Norrenergi och meddelas i en kommentar på de vinnande bilderna. De vinnande bilderna publiceras även i ett separat Facebookinlägg. Juryns beslut kan inte överklagas. Anställda på Norrenergi får inte delta i tävlingen. 
  5. Tävlingen pågår från 14 oktober och avslutas söndagen den 3 november. Vinnarna presenteras den 8 november och varje vinnare får ett presentkort värt cirka 250-300 kr styck på någon av följande streamingtjänster: Spotify, Netflix eller Viaplay.
  6. Vinsten kan inte tas ut i kontanter och inte bytas till andra produkter till ett likvärdig pris. Eventuell vinstskatt betalas utav vinnaren.
  7. Vinnaren kontaktas via Facebook och behöver återkomma till Norrenergi inom 14 dagar efter utannonsering av vinnaren. Vinnaren behöver meddela Norrenergi sina kontaktuppgifter för att vinsten ska kunna levereras. Om vinnaren inte återkommer inom den utsatta tiden är juryn fria att utse en annan vinnare i tävlingen. Priset skickas inom 30 dagar efter att Norrenergi fått vinnarens kontaktuppgifter.
  8. Vi reserverar oss för eventuella ändringar av tävlingsvillkor, skrivfel samt för tekniska felaktigheter eller förlorad funktionalitet där problemet ligger hos annan leverantör, som t.ex. Facebook eller leverantörerna av vinsterna. 
  9. Genom att delta i tävlingen godkänner du att vi, baserat på vårt berättigade intresse av att genomföra tävlingen och hantera ditt tävlingsdeltagande, behandlar de personuppgifter som behövs för att administrera tävlingen, det vill säga ditt namn, din bild, samt dina kontaktuppgifter. Personuppgifterna kommer endast att användas för att administrera tävlingen och kommer sedan att raderas. Vinnarens personliga information kommer inte att delas med tredje part. Vi kan komma att spara personuppgifter om vinnaren upp till 90 dagar efter utsedd vinnare, men kommer inte på annat sätt bearbeta dina uppgifter i samband med att du deltar i tävlingen. Vi kommer alltså inte använda dina uppgifter för insamling, registrering, lagring, bearbetning eller spridning av dina personuppgifter. Om du begär rättelse av felaktiga personuppgifter eller önskar mer information kring behandlingen av dina personuppgifter ber vi dig att kontakta oss.

Nu streamas vintersäsongen.png