X

Praktisera eller skriv ditt examensarbete hos oss

Vill du fördjupa dig i hur vi på Norrenergi jobbar med värmeåtervinning och utvecklar våra smarta kretslopp för värme och kyla? Varje år tar vi emot flera praktikanter och studenter som gör sina examensarbeten hos oss.

När du gör praktik eller skriver ett examensarbete på Norrenergi får du lära känna oss, och vi lär känna dig. Samtidigt så utvecklas vi tillsammans. 

Gör din praktik hos oss!
Praktik på Norrenergi ger dig möjlighet att lägga till praktiska erfarenheter till dina teoretiska kunskaper. Vi jobbar för att din praktiktid ska bli lärorik och spännande och ge dig en bra bild av hur det är att arbeta hos oss. För oss är praktik ett bra sätt att komma i kontakt med framtida medarbetare.

Du som läser en energirelaterad yrkeshögskoleutbildning, där praktiken ingår som ett moment i din utbildning, kan få göra din LIA-praktik (lärande i arbete) hos oss. Givetvis är även andra former av praktik möjliga.

Uppsats och examensarbete
Är du intresserad av att skriva uppsats eller göra examensarbete hos oss? Vi tar in examensarbetare varje år som blir viktiga kuggar i våra olika projekt. Hör gärna av dig till oss med de tankar och idéer du har.

Skicka en intresseanmälan
Vi tar gärna emot din intresseanmälan för praktikplats eller examensarbete. Vi stämmer kontinuerligt av intresseanmälningarna med våra behov och möjligheter att ta emot praktikanter.

Vi är glada om du i din intresseanmälan inkluderar följande:
 
  1. Vilken utbildning går du?
  2. Varför är Norrenergi intressant för dig?
  3. Är du intresserad av praktik eller exjobb? När, hur länge och andra praktiska detaljer som kan vara viktiga för oss att känna till.

Glöm inte att skicka kontaktuppgifter och gärna en länk till utbildningen.
Här kan du lämna din intresseanmälan. Tänk på att skicka den i god tid, senast 6 veckor innan praktikens start.

 

Vi sommarjobbade på Norrenergi

Sommartid är det mycket att göra på Norrenergis nätavdelning. KTH-studenterna Sebastian Rudnik och Anna Söderling har fått massvis med praktisk erfarenhet och bidragit starkt när de sommarjobbat som drifttekniker hos oss.

Anna och Sebastian 2.jpg
– Nu har jag en ännu bättre bild av hur allt hänger ihop och har lärt mig massor om infrastrukturen i städerna, säger Anna.

Läs mer