X

Jobba hos oss

På Norrenergi arbetar vi medvetet för att vara en stimulerande och ansvarstagande arbetsplats, där kompetensutveckling och balans i livet är viktiga delar. Här berättar några av våra medarbetare om sin vardag.

Jobba hos oss för en hållbar stadsutveckling

Vi har alla en viktig roll i utmaningen att skapa ett mer hållbart samhälle. Norrenergis fjärrvärme värmer mer än 100 000 människor – en uppgift som gör det möjligt för oss att göra skillnad för miljön varje dag. I det arbetet spelar våra medarbetare nyckelrollen.

Vårt mål är att vår produktion på sikt helt och hållet ska gå över till förnybara energikällor. På så sätt hoppas vi bidra till ett mer ekologiskt uthålligt samhälle. Med hjälp av våra anställdas insatser kommer vi stadigt närmare det målet.

Var med och skapa energilösningar för framtiden

Kundernas verklighet är den samma som vår. De söker ständigt efter säkrare, mer ekonomiska och miljöanpassade lösningar. Om vi är lyhörda och snabba till förändring kan vi fortsätta möta deras önskemål. Därför lägger vi extra vikt vid ditt engagemang och din servicevilja. Som anställd hos oss får du vara med och bidra i arbetet med klimatsmarta energilösningar i en liten organisation där miljö och utveckling står i fokus.