X

Värmetrygg – för extra trygghet

Värmetrygg – för extra trygghet

Vill du ha extra trygghet när det gäller värmecentralen? Då rekommenderar vi vår tjänst Värmetrygg. Förutom regelbundna underhållsbesök får du tillgång till rådgivning och akut felsökning om problem skulle uppstå. 

För dig som är företagskund finns det två olika paket att välja mellan. De innebär att vi går igenom värmecentralen en till två gånger om året beroende på paket. Under genomgången ser vi till att allt fungerar som det ska samtidigt som vi hjälper till att optimera driften. Du får ett protokoll från besöket och skulle vi upptäcka att något behöver åtgärdas snarast, kontaktar vi dig direkt förstås. 

Om det uppstår problem med värmecentralen kan du när som helst kontakta oss för rådgivning. Kan vi inte lösa problemet per telefon kommer vi ut till er och säkerställer att ni får tillbaka fungerande värme och varmvatten. Två eller fyra akutbesök om året ingår i tjänsten beroende på vilket paket du väljer. 

I länkarna här intill hittar du prisinformation och en broschyr med mer information om de olika paketen i Värmetrygg. Beställer gör du genom att höra av dig till oss på kontakt@norrenergi.se eller telefon 08-475 04 40.