X

Foretagsbild

För företag och fastighetsägare

Fjärrvärme och fjärrkyla från Norrenergi är ett tryggt och bekvämt sätt att värma eller svalka sin fastighet. Våra produkter lever upp till mycket högt ställda miljökrav och fjärrvärmen är dessutom märkt med Naturskyddsföreningens Bra Miljöval.

Service är viktigt för oss och vi har byggt vår verksamhet på att finnas tillgängliga för våra kunder och att snabbt kunna hjälpa till när det behövs. Vi vill att det ska vara enkelt att ha med oss att göra.

Vi uppskattar en nära relation och månar om att leva upp till våra kunders förväntningar. Oavsett om det handlar om funderingar kring energianvändning och energibesparing eller tankar kring nya lösningar, vill vi vara ditt bollplank. Vi vill förstås också gärna ta del av alla synpunkter eller önskemål som dyker upp. Tveka inte att höra av dig! 

Alltid beredda att hjälpa

Vår ambition är att finnas till hands. Om något skulle hända med värmen eller varmvattnet fastigheten finns vår beredskapspersonal alltid tillgänglig, såväl kvällar som helger. Efter kontorstid hjälper vår växel till att koppla akuta samtal till vår jour.

Under länkarna i menyn här intill presenteras gällande priser samt information om tjänster och annan matnyttig information.

Bli kund

Är du inte kund ännu men funderar på att bli det? Läs mer här.

Vi värmer dig 

med återvunnen värme och förnybara bränslen

Norrenergi har som mål att använda 100 % förnybara bränslen i produktionen av fjärrvärme. Idag ligger siffran på cirka 98 % ett normalkallt år. Sedan mer än trettio år tillbaka återvinner vi energi i smarta kretslopp. Och varje dag, varje sekund, strömmar vi varmt vatten som värmer hushåll och företag i Solna och Sundbyberg och intilliggande områden. 
Det är vad vi kallar streaming IRL.