X

Värmetrygg – för extra trygghet

Värmetrygg – för extra trygghet

Vill du ha extra trygghet när det gäller din värmecentral? Då rekommenderar vi vår tjänst Värmetrygg. Förutom regelbundna underhållsbesök får du tillgång till rådgivning och akut felsökning om problem skulle uppstå.

Värmetrygg finns i tre olika tjänstepaket. Värmetrygg Villa innebär att vi en gång om året går igenom din värmecentral och ser till att allt fungerar som det ska samtidigt som vi hjälper dig att optimera driften. Du får ett protokoll från besöket och skulle vi upptäcka att något behöver åtgärdas snarast, kontaktar vi dig direkt om du inte är på plats.

Om du skulle få problem med din värmecentral kan du när som helst kontakta oss för rådgivning. Kan vi inte lösa problemet per telefon kommer vi ut till dig och säkerställer att du får tillbaka fungerande värme och varmvatten. Ett akutbesök om året ingår i tjänsten. Här hittar du mer information och prisuppgifter för tjänsten Värmetrygg. Beställer gör du genom att höra av dig till oss på kontakt@norrenergi.se eller på telefon 08-475 04 40.