X

För bostadsrättsföreningar

Introducerande text om bostadsrättsföreningar

För dig i bostadsrättsförening

Med fjärrvärme från Norrenergi värmer du fastigheten på ett tryggt och bekvämt sätt. Du kan också vara säker på att din värme påverkar miljön minimalt. Vår fjärrvärme lever upp till mycket högt ställda miljökrav och är dessutom märkt med Naturskyddsföreningens Bra Miljöval.

Service är viktigt för oss och vi är måna om att leva upp till dina förväntningar. Har du funderingar kring energianvändning och energibesparing, eller synpunkter och önskemål, är du alltid varmt välkommen att höra av dig till oss.

Vi hjälper dig spara pengar och klimat

Som kund till oss kan du känna dig trygg med att vi alltid finns till hands om du behöver hjälp eller undrar över något. Vi har också ett flertal tjänster som hjälper dig att spara energi och pengar. Bra uppföljningsstatistik av förbrukning och kostnader är något som många efterfrågar, liksom extra trygghet i form av en årlig genomgång av värmecentralen och fria akutbesök. Nedan kan du läsa mer om några tjänster som vi tror kan vara intressanta för dig.

​Byta fjärrvärmecentral
Driftgenomgång – bättra på kunskapen om värmecentralen
Mina sidor – vår kundservice på webben
Mätvärdestjänster
Värmesmart med Noda
Värmetrygg – för extra trygghet

Jour och beredskap dygnet runt, året runt

Om något skulle hända med värmen eller varmvattnet i din fastighet så finns vår beredskapspersonal alltid tillgänglig, såväl kvällar som helger. Efter kontorstid hjälper vår växel till att koppla dig till vår jour.

Under länkarna i menyn hittar du information om priser, tjänster och din fjärrvärmecentral. I länkarna här intill hittar du mer information om vår fjärrvärme och svar på vanliga frågor.

Bli kund

Är du inte kund ännu men funderar på att bli det? Ring oss eller e-posta kontakt@norrenergi.se så hör vi av oss till dig! Vill du veta mer om fjärrvärme och hur det går till att ansluta sig kan du läsa mer i broschyrerna här intill.

Vi värmer dig 

med återvunnen värme och förnybara bränslen

Norrenergi har som mål att använda 100 % förnybara bränslen i produktionen av fjärrvärme. Idag ligger siffran på cirka 98 % ett normalkallt år. Sedan mer än trettio år tillbaka återvinner vi energi i smarta kretslopp. Och varje dag, varje sekund, strömmar vi varmt vatten som värmer hushåll och företag i Solna och Sundbyberg och intilliggande områden. 
Det är vad vi kallar streaming IRL.