X

Logga in på ditt konto

I nya kundportalen vill vi hjälpa dig att använda energin effektivare och smartare. Här hittar du olika funktioner som förenklar ditt arbete och ger dig ännu bättre koll. Och så kan du förstås få hjälp med vanliga frågor och önskemål, när det passar dig.

Här loggar du in på ditt konto i kundportalen


För att börja använda kundportalen behöver du först skapa ett konto. Det gör du genom att klicka på Skapa konto på inloggningssidan. Där fyller du i dina uppgifter och skapar ditt norrenergikonto. Därefter kan du välja mellan två olika sätt att logga in.

Enklast är att välja bank-id (mobilt eller på fil). Som villakund behöver du bara ett bank-id. Är du företagskund eller bostadsrättsförening behöver du även ha ett fakturanummer från en av dina fakturor från de tre senaste månaderna. Om du inte kan eller vill skapa ditt konto med bank-id så väljer du istället alternativet "Skicka förfrågan" i vyn som kommer efter att du har fyllt i dina uppgifter och accepterat användarvillkor och personuppgiftshantering.

Vi hoppas du ska ha mycket nytta av den nya portalen. Lycka till och varmt välkommen att höra av dig om du har några frågor eller funderingar.

 

Här kan du läsa mer

 

Här hittar du en snabb introduktion (för dig i villa)

 

Gamla Mina sidor stängdes den 9 november

Vår tidigare inloggade del av hemsidan, Mina sidor, är nu stängd. Välkommen att skapa konto och logga in i vår nya kundportal där du får hjälp att använda värmen smartare och en snabb helhetsbild över din energianvändning. Där hittar du också funktioner, statistik och nyckeltal som förenklar ditt arbete.