X

Logga in på ditt konto

I nya kundportalen vill vi hjälpa dig att använda energin effektivare och smartare. Här hittar du olika funktioner som förenklar ditt arbete och ger dig ännu bättre koll. Och så kan du förstås få hjälp med vanliga frågor och önskemål, när det passar dig.

Här loggar du in på ditt konto i kundportalen

 

För att skapa ett konto börjar du med att klicka på Skapa konto på inloggningssidan. Därefter fyller du i dina uppgifter och kan sedan välja mellan två olika sätt att logga in.

 

Enklast är att välja bank-id. Är du villakund loggar du enkelt in med bara ditt bank-id. Är du företagskund eller bostadsrättsförening behöver du även fakturanumret på en av dina fakturor från de tre senaste månaderna. Ett fakturanummer hittar du i Mina sidor, logga in via länken längre ner. Om du inte vill använda dig av bank-id så väljer du istället att skicka en förfrågan till oss så hjälper vi dig.

 

Vi hoppas du ska ha mycket nytta av den nya portalen. Lycka till och välkommen att höra av dig om du har några frågor eller funderingar.

 

Här kan du läsa mer

 

Här hittar du en snabb introduktion (för dig i villa)

 

Mina sidor finns kvar till november

Du kan fortsätta att använda Mina sidor ytterligare någon månad om du skulle vilja, till exempel för att hitta ditt fakturanummer. Du loggar in här:

 

Logga in i Mina sidor