X

Bekväm uppvärmning

Fjärrvärme är ett enkelt sätt att värma en fastighet. För att ta emot fjärrvärmen behöver du en fjärrvärmecentral i din fastighet. Värmecentralen är lättskött och driftsäker och för över värmen från det heta fjärrvärmevattnet till fastighetens egna system.

Att fjärrvärmecentralen är liten, ren, tyst och luktfri, och knappt behöver någon tillsyn, gör lösningen ännu bekvämare. Du slipper pannan, bränsletanken och varmvattenberedaren och behöver aldrig mer beställa olja eller pellets. Som extra bonus sparar du utrymme som kan innebära ett du får tillgång till ett extra rum.

Värmecentralen har lång livslängd

Fjärrvärmecentralen är lättskött och sköter sig i stort sett själv. Den har lång livslängd och håller uppskattningsvis 20 - 30 år. Under årens lopp kan rörliga delar behöva bytas och centralen kan må bra av en översyn då och då för att säkerställa att allt fungerar optimalt. Skulle du vilja ha hjälp med tips och råd står Norrenergis duktiga energiingenjörer gärna till tjänst.

Enkelt att ansluta sig

Det är enkelt att ansluta sig till vårt fjärrvärmenät. Om du funderar på att ansluta din fastighet till fjärrvärme kan du läsa om hur det går till här eller i länken här intill. Du kan också känna dig trygg med att vi finns till hands även efter installationen.