X

Energival för en hållbar framtid

Vi är stolta att kunna erbjuda våra kunder trygg, bekväm och miljömärkt fjärrvärme och fjärrkyla. Med högt ställda mål för miljöarbetet satsar vi på förnybar energi och var första energibolag i Sverige att märka all fjärrvärme och fjärrkyla med Naturskyddsföreningens Bra Miljöval.

Klimatsmart för dig och planeten

Både fjärrvärme och fjärrkyla bygger på en enkel men genial idé. Istället för att varje fastighet skaffar en egen värmekälla eller kylanläggning så samlas många fastigheter kring en gemensam anläggning med hög driftsäkerhet och avancerad rening.

 

Det är de utbyggda näten som gör det möjligt. Med deras hjälp kan vi streama värmen och kylan till dig. Du får en bekväm inomhustemperatur, tryggt och enkelt – och dessutom är det klimatsmart! Tack vare fjärrvärme och fjärrkyla kan vi minska de miljöfarliga utsläppen och vår miljö mår bättre. En bonus vi alla har glädje av.

Vårt arbete för en hållbar framtid

Vi värmer dig 

med återvunnen värme och förnybara bränslen

Norrenergi har som mål att använda 100 % förnybara bränslen i produktionen av fjärrvärme. Idag ligger siffran på cirka 98 % ett normalkallt år. Sedan mer än trettio år tillbaka återvinner vi energi i smarta kretslopp. Och varje dag, varje sekund, strömmar vi varmt vatten som värmer hushåll och företag i Solna och Sundbyberg och intilliggande områden. 
Det är vad vi kallar streaming IRL.