X

Energival för en hållbar framtid

Vi är stolta att kunna erbjuda våra kunder trygg, bekväm och miljömärkt fjärrvärme och fjärrkyla. Med högt ställda mål för miljöarbetet satsar vi på förnybar energi och var första energibolag i Sverige att märka all fjärrvärme och fjärrkyla med Naturskyddsföreningens Bra Miljöval.

Klimatsmart för dig och planeten

Både fjärrvärme och fjärrkyla bygger på en enkel men genial idé. Istället för att varje fastighet skaffar en egen värmekälla eller kylanläggning så samlas många fastigheter kring en gemensam anläggning med hög driftsäkerhet och avancerad rening.

 

Det är de utbyggda näten som gör det möjligt. Med deras hjälp kan vi transportera värmen och kylan till dig. Du får en bekväm inomhustemperatur, tryggt och enkelt – och dessutom är det klimatsmart! Tack vare fjärrvärme och fjärrkyla kan vi minska de miljöfarliga utsläppen och vår miljö mår bättre. En bonus vi alla har glädje av.

Vårt arbete för en hållbar framtid

Vi värmer dig 

med återvunnen, streamad värme och förnybara bränslen

Norrenergi har som mål att använda 100 % förnybara bränslen i produktionen av fjärrvärme och fjärrkyla. Idag ligger siffran på cirka 98 % ett normalkallt år. I mer än trettio år har vi tagit vara på energi som blir över och vi vill ha fler samarbeten för att utveckla ett energisystem som i ännu högre grad bygger på smarta kretslopp.