X

Solnaloppet

Spring Solnaloppet med Norrenergi

Den 18 maj går starten för 2019 års omgång av Solnaloppet som hålls för andra året i rad. Nu har du chans att springa Norrenergi är en av medarrangörerna och vi delar ut startnummer till våra kunder. Hoppas du vill vara med!

Solnaloppet vill utmana både för dig som motionerar regelbundet och dig som ännu inte kommit igång, oavsett ålder. Alla är välkomna och målet är att slutföra loppet, men vägen dit är kanske viktigare.

Jubileumslopp gav inspiration

För tre år sedan när AIK fyllde 125 år, arrangerade de Jubileumsloppet som blev lyckad satsning. Över 700 deltog och sprang genom Solnas gator. Loppet gav idén till Solnaloppet som i år arrangeras för andra gången. Norrenergi har varit medarrangörer från starten förra året. Syftet med vår sponsring är att bidra till en meningsfull sysselsättning för ungdomar och andra i våra ägarkommuner Solna och Sundbyberg.

Spring förbi Solnaverket 

Solnaloppet börjar och slutar på Huvudstafältet i Solna. Banan går till stor del längs natursköna Ulvsundavikens strand och på vägen passerar du vårt värmeverk, Solnaverket – hjärtat i vår leverans av både fjärrvärme och fjärrkyla. Från Solnaverket kommer den fjärrvärme som värmer fler än 100 000 människor som bor och arbetar i Solna och Sundbyberg med omnejd.

Missa inte din chans att springa – begränsat antal platser!

Passa på och anmäl dig så snart som möjligt eftersom antalet deltagare är begränsat. Du väljer mellan att springa 5 eller 10 km. Springer du milen så springer du två varv. Sista anmälningsdag är den 10 maj och först till kvarn gäller.

Så här anmäler du dig

Anmäl dig genom att e-posta vår kundservice. Skriv att du vill vara med och springa Solnaloppet så skickar vi dig en anmälningslänk som du får fylla i. 

Det här blir kul! Hoppas vi ses den 18 maj!

Läs mer om loppet här.

Foto: Anders Henriksson