Spara energi och få full kontroll över ditt inomhusklimat

Missa inte vårt erbjudande för dig i villa – beställ innan sista januari och få installationen utan kostnad.

Smart styrning

Spara energi och få full kontroll över ditt inomhusklimat. Genom en smart termostat kan du styra din värme direkt via mobilen. Missa inte vårt erbjudande till och med januari där du får installationen utan kostnad.

Med vår tjänst smart styrning kan du enkelt få full kontroll över din uppvärmning. Genom en app kan du följa och anpassa din förbrukning. Du får en jämnare inomhustemperatur, ökad komfort och kan följa din energibesparing direkt via mobilen. Systemet är självlärande och anpassar sig efter hur mycket solljus ditt hus får, det tar även hänsyn till utomhustemperatur och väderprognos. Du kan enkelt reglera värmen i huset och påverka din förbrukning, exempelvis genom att sänka värmen när du är bortrest och öka den lagom tills du kommer hem igen. På så vis sparar du både pengar och miljö.

Prenumerationstjänst
Smart styrning är en prenumerationstjänst med en fast månadsavgift. Du betalar en engångskostnad vid installation, då ingår även en genomgång av fjärrvärmecentralen och hjälp att komma igång. Systemet kopplas enkelt in på din befintliga utrustning. Det enda du behöver är en fast internetuppkoppling. Till och med januari har vi ett specialerbjudande som du kan läsa mer om här till höger.