För dig i villa

Introducerande text för dig som bor i småhus och lägenhet

För dig i villa

Med fjärrvärme från Norrenergi värmer du din fastighet på ett tryggt och bekvämt sätt. Du kan också vara säker på att din värme påverkar miljön minimalt. Vår fjärrvärme lever upp till mycket högt ställda miljökrav och är dessutom märkt med Naturskyddsföreningens Bra Miljöval.

Service är viktigt för oss och vi har byggt vår verksamhet på att finnas tillgängliga för våra kunder och att snabbt kunna hjälpa till när det behövs. Vi vill att det ska vara enkelt att ha med oss att göra.

Vi uppskattar en nära relation och månar om att leva upp till dina förväntningar som kund hos oss. Har du funderingar kring energianvändning och energibesparing är du varmt välkommen att höra av dig. Det gäller förstås också om du har synpunkter eller önskemål. Tveka inte att höra av dig!  Vår kundservice hjälper dig gärna.

Alltid beredda att hjälpa

Som kund kan du vara trygg med att vi alltid finns till hands om du behöver hjälp eller undrar över något. Om något skulle hända med värmen eller varmvattnet i din fastighet så finns vår beredskapspersonal alltid tillgänglig, såväl kvällar som helger. Efter kontorstid hjälper vår växel till att koppla dig till vår jour.

Under länkarna i menyn hittar du information om priser, tjänster och din fjärrvärmecentral. I länkarna här intill hittar du mer information om vår fjärrvärme och svar på vanliga frågor.

Bli kund

Är du inte kund ännu men funderar på att bli det? Ring vår kundservice eller e-posta kundservice@norrenergi.se så hör vi av oss till dig! Vill du veta mer om fjärrvärme och hur det går till att ansluta sig kan du läsa mer i broschyrerna här intill.

Vi värmer dig 

med återvunnen värme och förnybara bränslen

Norrenergi har som mål att använda 100 % förnybara bränslen i produktionen av fjärrvärme och fjärrkyla.
Idag ligger siffran på cirka 98 % ett normalkallt år. I mer än trettio år har vi tagit vara på energi som blir över och vi vill ha fler samarbeten för att utveckla ett energisystem som i ännu högre grad bygger på smarta kretslopp.