X

Välkommen till oss!

Välkommen till oss!

Service är viktigt för oss och vår verksamhet bygger på att finnas till hands och hjälpa dig se till så att din energianvändning blir så effektiv som möjligt. Hör av dig till oss så hjälper vi dig, eller ta en titt på de vanligaste frågorna vi får under Frågor och svar .

Glad påsk!

Vi önskar er alla en fin ledighet i påsk. På skärtorsdagen stänger vår kundservice klockan 11.00 och sedan är vi åter tisdag den 23 april – men vår beredskapspersonal finns tillgänglig hela påsken. Värme och varmvatten är en självklarhet som alltid ska fungera även om de flesta nu tar helg. Om något akut ändå händer så kontaktar du i första hand den som ansvarar för värmen i din fastighet, eller så når du oss på telefon 08-475 04 40.

Valborg

Tisdag den 30 april stänger vår kundservice klockan 11.00.

Så här når du oss

Ring oss08-475 04 40
E-posta oss kontakt@norrenergi.se
Ordinarie öppettider:  måndag - torsdag, kl. 8 - 16fredagar 8 - 15. Lunchstängt mellan kl. 11 - 12

Felanmälan kvällar och helger: 08-475 04 00

Vi hjälper dig spara

Minasidor_liten.jpg

Vi delar gärna med oss av vår kunskap så den blir till praktisk nytta för dig. Med våra energitjänster får du hjälp att spara genom att använda energin effektivare och mer miljöanpassat, på lång sikt.
För dig i villa
För bostadsrättsföreningar
För företag och fastighetsägare

Kundtidning_feb19.jpg

Energispartips och mycket mer i vår kundtidning

I vår kundtidning Gröna kvarter får du tips om din fastighets energianvändning och får komma med bakom kulisserna. Vårt mål är att tidningen ska hjälpa dig att hålla dig uppdaterad på ett lättillgängligt sätt när vi gräver djupare i ämnen med anknytning till fjärrvärme och fjärrkyla.

Tidningen går ut till alla våra kunder, men e-posta oss gärna på kontakt@norrenergi.se om du saknar ditt exemplar.
Här kan du läsa det senaste numret:

Icon Gröna kvarter, nr 14, februari 2019 (2.1 MB)

Och här hittar du fler nummer.